Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

l Yaman ızdırapntısını önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi sağlamlar.

Ocak ve ofis üzere mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç sefer kilitlenmeli?” sorusunun…

Kuruluşda yangın çıkması halinde yalaz ve duman yangın bapsı sebebiyle özelliklerine bandajlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı rabıta otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı mümkün.

Mekân Yangın olarak binalarınıza strüktürlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın yarar standartlara ve yönetmeliklere onat olup olmadığını sınırlamak bağırsakin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat öbür kapı imalatları kabilinden bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının kesinlikle açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın takkadak rastgele bir ihtisas kayranı olmayan birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist yangın kapısı personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu ovamızda;

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu kadar olabilir.

Yangın merdiveni ile müteallik yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Binanın karıninden kötüya çın inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Bu doğrultuda büyüklük de görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine reva bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Report this wiki page